ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

Δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες

Μέρος Δεύτερο

Νοέμβριος 2019.

Μόλις παρελήθφησαν μάυρα (πρακτικά, σκούρο γκρί είναι!) δέρματα για τις πόρτες!Η ιδέα ήταν να έχουμε μια απόχρωση περίπου σαν του (επίσης κινέζικου) χειρόφρενου...Μια δοκιμή να δούμε το χρώμα συγκριτικά... Σε σχέση με το ανοιχτό γκρί...

Αυτή τη φορά είχε και εργαλεία μαζί! Και ταινία διπλής όψης, που υποτίθεται θα κρατήσει τα δέρματα πάνω στο πλαστικό της ταπετσαρίας. Προτίμησα το σίγουρο τρόπο: Κόλλα Tigacol πως και την προηγούμενη φορά!Σημειωτέον, αν και σχετικά φρέσκια, είναι ΠΟΛΥ δυνατή! Με παίδεψε αφάνταστα! Δεν ξεκόλλαγε!Ο επιμένων ΝΙΚΑ!

Οι δεξιές πόρτες ξύστηκαν φυσικά από τις παλιές κόλλες, ενώ μετά καθαρίστηκαν και με διαλυτικό νίτρου... Αφού στέγνωσαν, έπεσε κόλλα!

Εγιναν τα σωστά κοψίματα, εννοείται, καθώς και μερικά τρυπήματα... για τις χειρολαβές...Σε... παράταξη. Κόλλα και στις 2 επιφάνειες και άστα να "τραβήξουν" 10-20 λεπτά.

Ετοιμες για τοποθέτηση στο αυτοκίνητο. Τα σημάδια, καθώς και τα "βαθουλώματα" που εμφανίζονται, φεύγουν σε 1-2 μέρες, αφού στεγνώσει η κόλλα και κάτσει το δέρμα πάνω στο πλαστικό.Ετοιμες όλες, πάνω στο αμάξι. Επ ευκαιρία πρόσθεσα και 2 κλιπσάκια κουμπώματα... Ε... τόσες φορές που έχουν βγει οι ταπετσαρίες... όλο και κάποιο χαλάει...

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το εσωτερικό. Που είναι σαφώς πιο ομοιόμορφο χρωματικά, τώρα.

Μεγειά μας!

Α... εχουμε παραγγείλει και δερμάτινο κάλυμμα για τον τεμπέλη! Εντός της εβδομάδος αυτό και χωρίς DIY! Πιάνει με λάστιχα πάνω από το ύφασμα!