ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

17.2.2022

Θερμαινόμενα Καθίσματα!!!
Τα προβλήματα και καποιες λύσεις!Οπως ειπαμε, είχαμε τρία προβλήματα:Το πρώτο. Παραμένει.Βρήκα εγκεφαλάκι 1Κ0, το έβαλα... καμμία διαφορά. Παρότι όπως λένε οι οδηγίες του Ross Tech οτι το 3C0 CECM και το 1Ζ0 εγκεφαλάκι, ισως το εμφανίσουν... εγώ έχω 3C8 και 1Κ0 αντίστοιχα...Το αφήνω, ως έχει, και απλώς δε μ' αρέσει να βλέπω... κόκκινα στο VCDS! Αυτο εκει στο 09... Αχ!Πρόβλημα Νο. 3. Το πάνελ που δεν αναβαν τα ενδεικτικά λαμπάκια.

Ευκολάκι κι αυτό. Παραγγέλθηκε νεο (μεταχειρισμένο, εννοείται!) πάνελ, με την ελπίδα οτι θα αναβουν τα φωτάκια του!Ορίστε! Αναψαν! Ολα! Και ο ροζουλί φωτισμός φυσικά, αμα ανάβεις τα φώτα!
Και χαζό παιδί χαρά γεμάτο, σήμερα με 18C εξωτερική θερμοκρασία κυκλοφόραγα λίγο άσχετα: Με το κάθισμα στο 3 (στο ψήσιμο!) και ολα τα φωτάκια αναμμένα! Δροσιά μπροστά (AC), ψήσιμο απο κάτω και... ανακύκλωση με παράθυρα ανοιχτά! Οτι ναναι;! Εντελώς!!!!!
Κάτσε νάρθει ο λογαριασμός του... ρεύματος τώρα να κλαίμε!

Κρύα τα καθίσματα... (σχετικώς δηλαδή).Μετά από 10 λεπτά χωρίς επιβάτη πάνω. Εχω την εντύπωση οτι με επιβάτη (βάρος) πάνω, ζεσταίνουν και πιο πολύ και λίγο πιο γρήγορα. Πάντως το 31-32 ειναι σχεδόν ψήσιμο!!!
Τελος καλό όλα καλά!!!