ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

Πλαφονιέρα με Reading Lights για τους πίσω επιβάτες!


12.02.2020

Γιατι; κατ' αρχήν...

Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ! ΟΚ, γνωρίζω! Αντε να το πάρει το ποτάμι... Ως γνωστόν (με διαβάζετε, ε; Ας προσέχατε!) το αμάξι ήταν Trendline, ήτοι φτωχό σε εξοπλισμό.

Πρόσφατα, κάπου πέτυχα ότι τα Passat και μερικά ακόμα μοντέλα του ομίλου έχουν reading lights και στην πίσω πλαφονιέρα, όχι μόνο στη μπροστινή.
Το συζήτησα με τους Maniacs και μου λένε οτι και τα Golf έχουν! Εγώ δεν έχω! (Trendline, γαρ!).Ο αη Βασίλης Ζει! Κυριολεκτικά! Ο φίλος Βασίλης Μ. μου χάρισε μια πλαφονιέρα τέτοια!Μάζεψα τα εργαλεία και βουρ!Δοκίμασα με το σπατουλάκι, το κάλυμμα δεν έβγαινε... Ναι, τόχω στο πρόγραμμα να φτιάξω και τον ουρανό που κρέμασε! Προς το παρόν οι πολύχρωμες πινέζες κάνουν μια χαρά δουλίτσα!!!Με μια σφυριά... όξω!Και χωρίς σημάδι! Πρωτοφανές για μένα!Τα απο μέσα!Πρακτικά, το καπάκι κρατιέται με 4 γατζάκια, 2 δεξιά, 2 αριστερά, με ένα νύχι, ή σπατουλάκι φεύγει για πλάκα... (εδώ τα δυο).Η δε πλαφονιέρα στηρίζεται στο πίσω μέρος με 2 τέτοια "κλιψάκια". Ενα αριστερά, ένα δεξιά.

Η φίσα και στις δύο είναι ίδια...

Κοιτώντας τις δυο πλαφονιέρες δίπλα δίπλα... είναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ! Στα κουμπιά και στο καπάκι διαφέρουν!!!
(Λες να βάλω και... μεσαίο κουμπι; Μπα... βαριέμαι!)Βαζουμε την νεα πλαφονιέρα! Τσουπ 3 φωτα αναμμένα με την πόρτα ανοιχτή!Καπάκι πάνω... μια χαρά! Ακόμα δουλεύει!Με κλειστές τις πόρτες...Κάτσε διάβασε RTFM να ξεστραβωθείς!

kai mia σέλφι!!!!!