Επισκευή φαναριών στον ειδκό!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

30.05.2022

Επισκευή φαναριών στον ειδκό!Τα φανάρια μου τα ΖΕΦΚΑΣ με τα χρόνια έκαναν χαρακιές, θολούρες, κιτρινίλες κλπ. Πρακτικά, δεν είχα θεμα ορατότητας, αλλά, όπως και να το κάνουμε δεν... βλέπονταν!

Το συζήτησα με το φίλο μου τον Μιχάλη Φυλάττο, στη Θεσσαλονίκη, που είναι ένας απο τους καλύτερους Detailers και μου πρότεινε να του τα... στειλω!

Πακετάρισα προσεκτικά και βράδι νύχτα φύγανε με το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη. Στις 7 το πρωί ο Μιχάλης τα πήρε, τα έφτιαξε, και στις... 10 το πρωί μου λέει έτοιμα, πάω ΚΤΕΛ!

Ενδιάμεσα, για να μπορώ να έχω φώτα να κυκλοφορώ, ο φίλος μου ο Σήφης Β. μου ΕΦΕΡΕ τα δικά του "παλιά" φανάρια (μια σπασμένη βαση είχαν!) και έτσι είχα για μια μερα φώτα!

Να 2-3 φωτό του Μιχάλη:Πριν...Μετά...Ξαναπρίν...Ξαναμετά...

Το απόγευμα τα παρέλαβα...το πρωί όλα κομπλέ!!!!!! Μεγειά μας, και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΧΑΛΗ!!!!!!!!

Τι εκανε όμως ο Μιχάλης; Απ' όσα μου είπε τα έτριψε πολύ προσεκτικά με διάφορα γυαλόχαρτα (δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, πχ στεγνά, νερού, πόσα γράδα ήταν, κλπ) και στη συνεχεια τα πέρασε αυτο το μαγικό ατμολυχνάρι -πως το λένε- και τέλος ένα βερνίκι.
Μου πρότεινε, ή πιο σωστά, συμφωνεί οτι με μια διάφανη καλή μεμβράνη δεν θα το ξαναπάθουν. Οπότε αυτό είναι το επόμενο βήμα μας!