ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

24.07.2020

MK5 Φωτιζόμενα μαρσπιέ!!!
Η τοποθέτηση! Δεξιά μεριά...Στη δεξιά μεριά ακολουθούμε τις οδηγίες σχεδόν κατά γράμμα.Εκτός από ένα σημείο, όπως και αριστερά:Ενώνουμε το κόκκινο των μαρσπιέ στο κόκκινο των φώτων πορείας, όπως και στα αριστερά. Αν δεν έχουμε ήδη φώτα εξόδου, τότε βάζουμε το πιν στη θέση 18 της φίσας του εγκεφάλου πόρτας και όχι στην ΕΝΑ που λένε οι οδηγίες! (ΟΠΩΣ ακριβως καναμε και στην αριστερή πορτα).

Με τον ίδιο τρόπο, "κρεμάστρα - μεσινέζα" περνάμε το καλώδιο απο την πόρτα προς τις φυσούνες. Εδώ, μια και έχουμε χώρο χρησιμοποιούμε τη θεση 7, όπως λένε οι οδηγίες! Γιατί όχι;!

Δείτε στην προηγούμενη σελίδα πως ανοίγει η φίσα αυτή...Εδω φαίνεται και η γείωση που έχει μπει ηδη στη βίδα στο σασί. (καφέ καλώδιο).Το πανελ δεξιά, σαφώς ευκολότερο να βγει... Κρύβουμε το κουτάκι κατω απο το μαρσπιε...Η γνωστή τρύπα, 13mm...

Οταν λέμε για γνήσιο και σπάνιο ανταλλακτικό!!! 2003 ημερομηνία κατασκευής!!!!

Το τελικό αποτέλεσμα!

Λοιπόν... τα LED δεν ειναι ακριβώς... LED όπως τα ξέρουμε.
Ειναι κάτι παρόμοιο. Εκπέμπουν ένα γλυκό λευκό φως, πολύ απαλό, εν αντιθέσει με τα συνήθη LED που βάζουμε εδώ και κει στο αυτοκίνητο. Δεν είναι σκληρό, κακό, λευκό, έντονο, να βγάζει μάτι.
Και, τελικά, καλύτερα έτσι (περι ορέξεως, πάντα!), αφού δεν δείχνει ούτε καγκούρικο, ούτε εκτός τόπου το φωτιζόμενο μαρσπιέ.

Και επειδή με ρώτησε κάποιος... Το κουτάκι των LED ΔΕΝ κάνει "τικ-τικ-τικ"! Είναι αθόρυβο!!!