ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

24.05.2020

Door mirror Puddle lights Version 2.0!!!

Δυο φίλοι βελτίωσαν την αρχική ιδέα.
Και μάλιστα κατά πολύ!Ο Νικ Γ. και μετά ο Λεντι Ρ. βρηκαν πολύ βελτιωμένα λεντάκια και βάλανε.Τι βελτίωση έχουν; Ειναι λιγο μεγαλύτερα. Ερχονται με καλώδια μακρύτερα. Δεν χρειάζονται τις πατέντες μου για να στηριχτούν!Η διαδικασία ίδια προφανώς: Βγάλε ταπετσαρία και καθρέφτη.Πέρνα ΕΝΑ καλώδιο προς το εσωτερικό της πόρτας.

Τα ενδιαφέροντα τώρα!Οι οδηγίες στα επίσημα Wiring Diagrams της VW λένε χρησιμοποιήσστε το ΠΙΝ 10 στη 16πινη φίσα C.Αρκεί βέβαια ο εγκέφαλος της πόρτας να ΕΧΕΙ τετοιο πιν εκει! Εμένα ΔΕΝ ΕΙΧΕ, άρα επρεπε να παω απο αλλου (Μεσω της φυσούνας πόρτας πηρα ρεύματα απο τα αντίστοιχα Footwell, ενα αριστερά, ένα δεξιά).Οπότε... αν εχει πιν στη θεση 10, στη φίσα C, μια χαρα! Και του Νικ και του Lenti ΕΙΧΑΝ πινακι στο 10!!!!!\
Οσο για το αρνητικό, το ένωσαν και οι 2 στο αρνητικό του θερμαινόμενου καθρέφτη. Ευκολακι...Ο Νικ εκανε κατι λίιιιιιιιιγο διαφορετικό! Μια και δεν χρησιμοποιεί λεει ποτέ τη θερμανση του καθρέφτη, στην ουσια έβγαλε το πινάκι της θέρμανσης του καθρέφτη απο τον εγκέφαλο πόρτας, το έβαλε στη θεση 10 και στον καθρεφτη χρησιμοποίησε τα 2 καλώδια της θέρμανσης για να δωσει ρευμα στο λεντάκι.
Ξεκωδικοποίησε τη θέρμανση και στις 2 πόρτες και κωδικοποίησε τα φώτα αυτα!

Ετοιμοι!

Ευχαριστώ παιδιά για τις φωτο και τις επεξηγήσεις!