ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!


31.12.2020

Δευτερο φως στο πορτ-μπαγκαζ!Κάποτε είχα αλλάξει την πλαφονιέρα του πορτμπαγκαζ με μια LED...
Η ιδέα προφανώς δεν είναι νέα, ο μισός πλανήτης το έχει κάνει!

Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν; Μια ίδια πλαφονιέρα, 4 μέτρα καλώδιο και μια φίσα 1J0 971 972. (προς το παρόν το έκανα χωρίς τη... φίσα! Μόνο με τα πινάκια!).

Οπότε του πήρα τα... μέτρα:Μια και αυτά τα χρώματα είχα, αυτά... έβαλα!Δεν είχα φίσα, αλλά είχα πινάκια τέτοια (απο άλλες δουλειές!)

Η καλωδίωση ντύθηκε με υφασμάτινη ταινία, φυσικά...Ξεκίνησα απο αριστερά. Λύθηκε το πλαινό πλαστικό (3 βίδες Τορξ Τ20)... Η καλωδίωση δέθηκε πάνω στην καλωδίωση του κοτσαδόρου, εδώ... Αν δεν έχετε κοτσαδόρο... Βάλτε!Φυσικά, έφυγε και το πλαστικό κάλυμμα του πίσω μέρους του πορτμπαγκάζ.Στη δεξιά μεριά, αφού δέθηκε σε υπάρχουσες καλωδιώσεις, έγινε με κολλητήρι η ένωση με τα καλώδια της original πλαφονιέρας, πριν τη φίσα.

Στη συνέχεια έκοψα το πλαινό πλαστικό για να δεχτεί την πλαφονιέρα...Επεσε μέτρημα... Παρά τα σκληρά εργαλεία που φαίνονται, το μόνο χρηστικό ήταν το κοφτάκι... Η φαλτσέτα χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια για να στρώσει τα κοψίματα. Το πλαστικό είναι πολύ μαλακό και κόβεται σχεδόν χωρίς προσπάθεια.Το απακάτου...Το απαπάνω...Το σαπέρα...Το σαδώθε!

Πως φαίνεται απο μέσα:

Επ ευκαιρία των εορτών, είχα βγάλει και το κάλυμμα της πόρτας, γιατί "κάτ καν κατ γκαπ γκαπ". Το έφτιαξα...Ετοιμο!

Παράγγειλα φίσα φυσικά, οπότε μόλις έρθει, απο Δευτέρα, την βάζω στα γρήγορα!