ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!


Αυτή η μοντίφα είναι έργο του φίλου μου του Νικου Συριώτη, από την ομάδα Golf Maniacs στο FB.
Προκειμένου να χαθεί μέσα στις συζητήσεις του FB, με την άδειά του δημοσιεύω εδώ τις εικόνες του και τα λόγια του!1ον Αγοράζουμε αυτό και αφαιρούμε το πλαστικό περίβλημα προσεκτικά μην κάνουμε ζημιά στην πλακέτα.


Επίσης παίρνουμε απο Ebay ή Ali ένα κουμπί USB για Golf MK5 ή ΜΚ6. (κόστος περί τα 8 ευρώ).


2ον Στον αριστερό κύκλο και στον δεξι κολλάμε καλώδια περίπου 20 cm από 0.75mm έως 1.5mm Όχι υπερβολές.
3ον Προσαρμόζουμε μέσα στο usb button τον φορτιστή μας και σφιγγουμε με ένα καλωδιακι ώστε να στερεωθεί και να μην φεύγει όταν θα βάζουμε το κινητό. Τα αυτάκια που έχει ο φορτιστής πρέπει να κοπούν ώστε να μπουν στις σχισμές του button.


4ον Παίρνουμε ένα χοντρό θερμοσυστελομενο. Δεν θυμάμαι διατομή, αλλά θα βρείτε σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό και καλύπτουμε το κάτω μέρος ώστε να σφίξει και να κρατηθούν όλα στη θέση τους.


5ον Τραβώντας την φούσκα του λεβιέ θα βγει όλο το πλαστικό κάλυμμα. Ξεβιδωνουμε τις 2 βίδες που κρατάνε το κομμάτι της κονσόλας που είναι το τασάκι και τη βγάζουμε εξω αφού ξεφισωσουμε.


6ον Βγάζουμε το τέρμα δεξιά κουμπί και βάζουμε το usb button.

8ον Τα δύο καλώδια που έχουμε βγάλει θα τα ενώσουμε με τα 2 χοντρά καλώδια που πάνε στη φύσα του αναπτήρα (το 3ο το λεπτό πάει στο λαμπάκι και δεν το πειραζουμε). Εγώ τα έδωσα σε κλεμμα γιατί θα βάλω και άλλα πράγματα εκεί, αλλιώς καλάι.
Το + είναι το μεσαίο και το - είναι το ακριανο.


9ον Γυρίζουμε το κλειδί για να τσεκάρουμε ότι δουλεύει και δεν έχει γίνει λάθος στην πολικότητα κ αν είναι όλα κομπλέ κλείνουμε και με 'γειά!