ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!


update 14.08.2020

Η οθόνη που πήρα έχει από πίσω τρεις θύρες USB.Για να φέρουμε μπροστά στο τασάκι "κουμπί" USB υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι!

Πολλοί φίλοι μου λένε για τούτο. ε.. λοιπόν... αυτό κάνει μονο σε Yaris του 2006. Στα Golf, ανεξάρτητα χρονολογίας, πρέπει να κάνεις πατέντα, κόψε ράψε κάπου, να δεις που θα το χώσεις... Χώρια που το AUX είναι άχρηστο... Οπότε πάμ' παρακάτω...

Αν είστε τυχεροί και έχει θύρα σαν αυτή τη λευκή στην κάτω δεξιά γωνία, τότε παίρνετε από Ebay/Ali ένα καλώδιο σαν το παρακάτω, με 5-7 ευρώ και ξεμπερδεύετε! η κίτρινη φύσα του καλωδίου πάει στην λευκή θύρα που λέγαμε παραπάνω (φαίνεται κάτω από τις 2 USB). Ολοι ξέρουν πως να βγάλουν τασάκι και ράδιο... Πάμ' παρακάτω...Αν όμως έχετε μόνο τις "κλασσικές" θύρες USB, τότε για να μην κρέμονται καλώδια στο πλάι... ή να μην κάνετε πατέντες κόψε ράψε όπως έκανα την πρώτη φορά...... υπάρχει η έτοιμη λύση, σε παρόμοια λεφτά (5-7 ευρώ), πάλι από τις ίδιες πηγές...Το καλώδιο αυτό μπαίνει στο κουμπί USB που πάει στο τασάκι! Η πράσινη φίσα, δηλαδή. Η άλλη άκρη πάει στο ράδιο.
Το περίεργο είναι ότι ενώ το "2" το βρίσκεις και στο Ebay και στο Ali, το "3" το βρήκα μόνο στο Ali!
Καλά ψώνια, λοιπόν!
Α... μπορειτε να πάρετε και δύο τέτοια, αν έχετε 2 USB πίσω από το ράδιο!!!