ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!


05.11.2020

Park Assist! The Parts List!

Ετσι λοιπόν... αρχίσαμε τα ψώνια!

Με βάση τι είχα διαβάσει στο Audi Forum, αλλά και συζήτηση με τον Γιώργο και τον Κοσμά, βεβαίως, άρχισα να παραγγέλνω!
Ο Γιώργος έκατσε ο αθεόφοβος και ΕΦΤΙΑΞΕ όλες τις καλωδιώσεις απο το μηδέν!

Εγω το πήγα πιο χαλαρά:

Με σύμμαχό μου το ebay, βρήκα μια κομπλέ πίσω καλωδίωση, μαζί με 4 σένσορες PDC πάνω και μια μπροστινή, με 6 φίσες για σένσορες (4 για PDC, δύο για PLA)!

Οι πίσω σένσορες, γνήσιοι!

Στη συνέχεια, ρώτησα το Γιώργο, που βρηκε καλώδια; Στο γερμανικό Conrad.de. Παράγγειλα καμμια 150αριά μέτρα!Παράγγειλα και 100 τέτοια! Φερε νάχουμε! Ποτέ δεν ξέρεις!

Απο ΚΑΡΕΝΤΑ:Πολλά τα καλούδια: Λαστιχένια o-rings, 2 τεμάχια για PLA, 8 τεμάχια για PDC. Βάσεις στήριξης PDC μπρος και πίσω, 4 διαφορετικοί κωδικοί, buzzers, ένα για εμπρός ένα για πίσω και φισάκια για δαύτα! Μιλάμε μπλέξιμο καλό!

Χαζολογώντας στο ελληνικό car.gr βρήκα σενσορες μπροστινούς!

Μόνο που... ήταν FIAT! τι μπορεί να πάει σταρβά;!!!
Εννοείται ότι ολοι θα βαφτούν στο σωστό LC5F χρώμα!Ο Κοσμάς μου έστειλε τις φίσες του εγκεφάλου PLA καθώς και τις φίσες για τα 2 κουμπιά που θα πάνε στο τασάκι! Οπότε είχα μια αρχή να ξεκινήσω απο κάπου!

Τι περιμένουμε ακόμα;

Βάσεις για τους αισθητήρες PLA. Παραγγελία από το Φιλοσίδη, σε καμμιά βδομάδα είπε...Μια φίσα 8-πινη για να ταιριάξουμε τη μπροστινή καλωδίωση με την καλωδίωση που θα πάει στον εγκέφαλο PLA.Εναν εγκέφαλο PLA, φυσικά! Πως θα τα ενώσουμε όλα να δουλέψουνε;!Κάτι φισάκια να υπάρχουν...Τα δυο κουμπιά στο τασάκι... Τώρα... εχουμε θέμα! Εχω βάλει ήδη τασάκι από Σιρόκο, με 5 θέσεις... Μέχρι τώρα... έχω με τη σειρά:
ESP, TPMS, EJECT, ένα κενό και USB. Και χρειάζομαι 2 θέσεις! Φτου?! Τι φεύγει? Το USB ή το EJECT?!Τέλος... δυο αισθητήρες PLA για μπροστά.

Στο τέλος του έργου, θα ανεβάσω και τις τιμές και τις πηγές που ακριβώς ψώνισα, καθώς επίσης και τους κωδικούς. Τα φυλάω όλα και τα φωτογραφίζω ενδελεχώς!!!
Πάμε να δούμε τι έγινε με τις καλωδιώσεις!