ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

19.02.2022

MK6 Door mirror Puddle lights!!!

Μια γνήσια προσθήκη σε... κανονικό ΜΚ6 αυτή τη φορά: Φωτάκια στους καθρέφτες!Τι ωραία που μπήκαν!!! Σχεδόν χωρίς πατέντα! Δείτε:

Ο φίλος μας ο Φώτης που μας εμπιστεύτηκε, είχε ήδη προμηθευτεί LED Puddle Lights (φωτα που μπαινουν κάτω απο τους καθρέφτες, ειδικά για ΜΚ6). Υπόψιν, το ΜΚ6 ΕΧΕΙ χώρο κατω απο το μοτεράκι του καθρέφτη να χωρέσει το φωτάκι, εν αντιθέσει με του ΜΚ5 που όπως έγραφα εκανα την πατέντα της αρκούδας! Διαβάστε και κρίνετε. (το λινκ Θα ανοίξει σε νεα καρτέλλα).Τα LED Puddles οπως τα πήραμε από το γνωστό μας Αλή τον γλήγορο, τον Εξπρές!!!! Προσέξτε το βυσματάκι στην άκρη. Ειναι για να ταιριάξει στη θέση της λάμπας W5W που έχουν κανονικά τα γνήσια Puddles. Η θεωρία είναι ότι βγάζεις τα απλά Puddles και τα αντικαθιστάς με αυτά. Τέλος.
Αμα δεν εχεις καθόλου, τότε χρειάζεται να βάλουμε και ενα φισάκι για W5W στο καθένα!

Σαν αυτά, ενα πράμα. Κόστος τοπικά 1,5 ευρω το ζευγάρι.

Οπότε... τα ενώσαμε όλα αυτά μαζί:Γειώση πήρα απο το θερμαινόμενο κρύσταλλο του καθρέφτη.Το κόκκινο καλωδιο το μάτισα και το πέρασα ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ μεσα απο το "μεντεσέ" του καθρέφτη...

Το οδηγήσαμε στην μικρή φίσα (απο τις 2 με τις κόκκινες ασφάλειες) και μπήκε στο πιν 10.Στη συνέχεια προσθέσαμε 2 στην κωδικοποίηση. Απο 0000244 εγινε 0000246.Το ίδιο και στην αλλη πόρτα, βεβαίως!