ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

29.05.2020

MK5 Φωτιζόμενα μαρσπιέ!!!Είναι γνήσια αξεσουάρ VW!

Οι κωδικοί ειναι:
1K0 071 300 για τα δίπορτα και
1K5 071 300 για τα τετράπορτα.Σετάκι! Τα μπροστινά είναι και φωτιζόμενα, ενώ τα πίσω απλώς προστατευτικά, υποτίθεται.Βασικά... ζήλεψα! Το ομολογώ! Τα πήρε ένας φίλος και μου τα έδειξε! Ωπ! Τι ωραία!Τον έβαλα επιτόπου και μου... σκάναρε τις οδηγίες! Αυτού βέβαια είναι για δίπορτο, αλλά εκει είναι όλο το σενάριο! Τα πίσω απλώς μπαίνουν με αυτοκόλλητο διπλής όψης. Ουτε ηλεκτρικά, ούτε τρυπήματα, ούτε τίποτε. Τα κολλάς και τέλος!
Και... ακόμα δεν τα έχει βάλει. Δεν έχει ευκαιρήσει!

Διότι... εχουν μιά ηλεκτρική "παπάτζα" (θα δούμε όταν έρθουν!) που συνδεεται στα φώτα εξόδου και κωδικοποιούνται σαν τέτοια. Αν δεν έχεις, βάζεις το πιν των μαρσπιέ στην πόρτα, στη θέση των φώτων εξόδου.

Εγώ που έχω φώτα εξόδου, ΟΚ, θα ματίσω τα δυο καλώδια σε ένα.Αλλος φίλος εν τω μεταξύ... τα έβαλε ήδη! (Σε δίπορτο!).

Μερικές φωτό που μου έστειλε ο πωλητής:

Food for thought τώρα! Προχτές πέρασα φωτάκια λεντ στο κάτω μέρος των εξωτερικών καθρεφτών

Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι... τράβηξα, θα γελάς! Με τον πόνο μου!

Εκεί, λοιπόν, τράβηξα ρεύματα μέσα από τη φυσούνα της πόρτας, με κατεύθυνση από την πόρτα προς το σασι, ώστε να δώσω ρεύμα στα άτιμα τα λεντάκια στους καθρέφτες...
Που σημαίνει: Λυσε ταπετσαρία πόρτας, βγάλε το πανελάκι που εχει το λεβιέ που ανοίγει το μπροστινό καπώ, λύσε την φίσα που είναι μέσα στη φυσούνα, πέρνα καλώδια και άντε ξανακάντο απέναντι! Και μετά κλείστα όλα πάλι!

Γιατί τα λέω αυτά, λοιπόν; Διότι τα φωτιζόμενα μαρσπιε παίρνουν ρεύμα από την ΠΟΡΤΑ! Δηλαδή ξαναάνοιξε ΟΛΑ τα παραπάνω, αλλα αυτή τη φορά το ρεύμα θα πάει... ανάποδα! Απο το σασί στην πόρτα! Και μετά, μια και έχω ήδη φωτα εξόδου, απλώς θα τα κλείσω όλα, ελπίζοντας οτι δεν ξέχασα τίποτε στην πορεία (τυπικά εγώ!).

Οπότε... Πάμε για την τοποθέτηση!