Μαύρος Ουρανός!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!


11.10.2021

Μαύρος Ουρανός!Εχει περάσει αρκετός καιρός απο το καλοκαίρι που πραγματοποιήθηκε η αλλαγή αυτή και δεν την έχω αναφέρει, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ΑΚΟΜΑ πλήρως.
Παρόλα αυτά, ας ξεκινήσω να περιγράφω τι έχει παιχτεί ως εδώ!Η ιδέα ξεκίνησε γιατί είχα ουρανό κρεμασμένο, εδώ και 4-5 χρόνια, καρφωμένο με... πινέζες!
Γνωστή η "βλάβη" στα VW της δεκαετίας του '00! Σε όλους έχει κρεμάσει ο ουρανός!Κάποια στιγμή είπα δεν παει άλλο! Χάζευα αγγελίες με σετ πλαστικών, ουρανού κλπ και έπεσα σε αυτό: Από Αγγλία. 45 λίρες όλα και άλλες 35 λίρες ταχυδρομικά! Δεν πρόσεξα τις λεπτομέρειες, όμως:
1. Αγγλία και Brexit, σημαίνει τελωνείο!
2. Η μεταφορά με DHL.
Για να μην τα πολυλογώ, τα 110 ευρώ που ήρθαν μέσω DHL, μού στοίχισαν άλλα 78 ευρώ! Τελωνείο, ένα λογικό 24% ΦΠΑ και 56 ευρώ "κερατιάτικα" (τα θεωρώ) "έξοδα εκτελωνισμού" λέει... Αν ερχόντουσαν με ΕΛΤΑ, θα πλήρωνα το ΦΠΑ, οκ, κανα 25αρι-30άρι; πόσο να έβγαινε; και τα έξοδα εκτελωνισμού 12-13 ευρώ... Ας πρόσεχα!Η τοποθέτηση όλων αυτών, σε συνδυασμό με την αλλαγή του υφάσματος του ουρανού και του σκιαδίου της ηλιοροφής έγιναν στο νέο κατάστημα Modifas, του Αγγελου Χέλμη, στην Παλαιάς Καβάλας, στο Αιγάλεω.

Εχουμε τρεις ενότητες:
Αποσυναρμολόγηση και τοποθέτηση ουρανού και πλαστικών
Η περιπέτεια (γουστάρω! Και δεν τέλειωσε ακόμα!) με την πλαφονιέρα!
Τα βαψίματα που έκανα και κάποια ανταλλακτικά που αγόρασα (ακόμα εν εξελίξει ΚΑΙ αυτό το θέμα!).