Μαύρος Ουρανός!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!


11.10.2021

Part 1: Τοποθετηση υφάσματος ουρανού!Εδώ δεν έχω πολλά λόγια. Χαζέψτε φωτογραφίες.
Για την αποσυναρμολόγηση ο Αγγελος επιστράτευσε και το φίλο μας τον Κωνσταντίνο, οπότε η δουλειά έγινε ταχύτατα, άψογα, επαγγελματικά και όμορφα.Για το πως βγαίνει πχ το σκιάδιο της οροφής, έχω γράψει...Οτι περισσεύει... στον πάγκο (στου χαντάκ, κατά το γνωστόν ανέκδοτον!).
Τα μόνα που βάλαμε ήταν τα μεσαία κολωνάκια, μια και επρεπε να ξαναμπούν οι μπροστινές ζώνες για να φύγω! Γιατί να φύγω όμως; Διότι το χρώμα του υφάσματος που επιλέξαμε από το δειγματολόγιο και ηταν σχεδόν ίδιο με το ύφασμα των κολωνακίων δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο.

Οπότε... λίγες μέρες μετά και ενόσω εγώ κυκλοφορούσα ελαφροντυμένος -όσον αφορά το αυτοκίνητο-, το ύφασμα ευρέθη!Λίγες μέρες μετά, έτοιμος! Τηλέφωνο απο τον Αγγελο, έλα συναρμολογούμε!
Και δεν ήταν μονο αυτο! Μου επισκέυασε με εποξικά και ρητίνες (αν θυμαμαι σωστα τις περιγραφές), ένα σημείο μπροστά που είχα καταστρέψει όταν έκοψα την άκρη του ουρανού για να περάσω τα καλώδια του Rain Light SensorΟρισμένες λεπτομέρειες αρχικά έμειναν ατελείωτες:
Παράδειγμα: Το πλαίσιο της μπροστινής πλαφονιέρας, αλλά και τα πανελάκια των φώτων της. Αλλο παράδειγμα: Τα φωτάκια vanity, πίσω απο τα σκιάδια. Αυτά αγοράστηκαν απο την ΚΑΡΕΝΤΑ, 9.90 το ένα. Σαφέστατα ακριβότερα απο το Αλι, αλλά τα πήρα "σήμερα". Το ίδιο και η πίσω πλαφονιέρα και μάλιστα όχι η απλή, αλλά με reading lights: 26 ευρώ από ΚΑΡΕΝΤΑ (23-25 απο Αλι). Τα σηματάκια AIRBAG, 3,90 το ένα απο ΚΑΡΕΝΤΑ. Ολα φυσικά σε μια ή 2 μέρες. Ακόμα και απο Γερμανία να έρχονται, σε 4-5 μέρες είναι εδώ, πάντως.

Για την πλαφονιέρα έχω ξεχωριστό κεφάλαιο!

...ή... πίσω στην αρχή, λοιπόν!