ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οτι κάνω εδώ, τα κάνω στο δικό μου αυτοκίνητο και με δική μου ευθύνη μόνο για αυτό, δηλαδή το δικό μου αυτοκίνητο!

Αν αποφασίσετε κάτι ανάλογο και σπάσετε/χαλάσετε/κάψετε/διαλύσετε το αυτοκίνητό σας, είναι δική σας ευθύνη!

Ξεκάθαρα, λοιπόν: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ για τις ζημιές σας!

Πήραμε (Κίνα!) πεντάλ, footrest και Θύρα AUX.Για την τοποθέτηση ακολούθησα ακριβώς τη διαδικασία που είχα κάνει στο Leon μου πριν χρόνια!Η θύρα του AUX μπήκε μεν στη θέση δίπλα στο ESP αλλά δεν.. δούλεψε.Συνδέθηκε στο RCD300 κανονικά, σύνδεσα το κινητό, τόβαλα να παίζει, δεν άκουγα τίποτε!
Δυνάμωσα τον ήχο στο κινητό τέζα, κάτι... ακούστηκε!
Τελικά έχει πολύ static και προφανώς "κάτι" ενδιάμεσο λείπει μεταξύ AUX και του "παλιού" radioCD.
Πάντως, ενεργοποίησα το aux στο ράδιο, απλώς αλλάζοντας 1 πραματάκι στο adaptation. 2 λεπτά δουλειά στο VAGCom.

Παρόλα αυτά, ο ήχος δεν ήρθε ποτέ σωστός, οπότε άρχισε το... διάβασμα: Τελικά, φαίνεται ότι η φτηνότερη συσκευή είναι η Connects2 που κοστίζει κάνα 25άρι ευρώ από Αγγλία (+ κάνα 5άρι τα ταχυδρομικά) και παιζει εγγυημένα από ΜΡ3όφωνο ή κινητό. Οσον αφορά τα 6 ευρώ που έκανε το παραμύθι αυτό για δίπλα στο ESP, με μια ελάχιστη πατεντούλα θα συνδεθεί στο Connects2 (το οποίο παραγγέλλεται αρχές Μαίου!!!!).
Ενα άλλο θέμα με το RCD300 είναι το εξής... Δεν παίζει όσα CD με ΜΡ3 γράφω με Windows 7 ή 10!!!!

Τελικά, βρήκα τη λύση σε αμερικάνικο forum:
Γράφουμε με το imgburn (freeware) με μια διαφορά:
Πάμε στα options και του τσεκάρουμε να γράφει με ISO9660 + Joliet και μόνο με αυτό τον τρόπο! Και δε βλάπτει να γράφουμε με μικρές ταχύτητες (2χ, 4χ κλπ).

Το imgburn μπορεί να γράψει και αρχεία, ή και ολόκληρους φακέλλους, φυσικά. Εχει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και δυνατότητες. Προφανώς θα γίνεται και με όσα άλλα προγράμματα υποστηρίζουν τέτοια ρύθμιση του ISO... πχ το Nero...
Και... ούτε είδα τι rate έχουν τα mp3 μου... Ολα τα παίζει!!!
Μου θύμισε τα νιάτα μου, όταν πρωτοείδαμε cd player στα αυτοκίνητα, προ 15ετίας και βάλε, στην προ-mp3 εποχή, που γράφαμε τα audio cd με ιδιαίτερο τρόπο, μικρές ταχύτητες (1Χ) και προσεκτικάααααα....

Δοκίμασα με ένα τεράστιο αρχείο mp3 (567MB!), το παίζει (mixed compilation από φίλο), όπως και φακέλλους με κομμάτια μέσα, όλα τα παίζει. Τα δε cd, ήταν ότι βρήκα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς, Polaroid (ακου να δείς!)!!!


Επιτέλους! Bluetooth/AUX/USB!


Πίσω στην αρχή!